Lézerharc Szekszárd

Hogyan élhetsz át egy felejthetetlen háborút?

Gondolj csak bele, milyen lenne egy olyan programon részt venni, ahol nincs más csak az izgalom, az adrenalin, ahol a haverok az ellenségeiddé válnak, és így kicsinálhatod őket – ráadásul legálisan…

Ez az a hely, ahol az izgatottságtól mást sem hallasz, csak a saját szívverésed. Lázban égsz, érzed, ahogy feltöltődsz energiával és hajt a nyerési vágy. Nem számít, hogy a barátaidat kell ehhez leigáznod, téged csak az érdekel, hogy éld túl a küzdelmet. Te is meg akarod tapasztalni ezt az érzést?

Akkor irány a MAXIM LÉZERHARC! 

A lézerharc segítségével bármilyen programot felejthetetlenné lehet tenni, legyen szó akár születésnapról, legénybúcsúról vagy osztálykirándulásról. Egész évben részese lehetsz egy kihagyhatatlan összecsapásnak. Cégünk eddig több, mint 20.000 embernek nyújtott egy nem mindennapi szórakozást és turbózta fel a napjait!

Csatlakozz te is e népes táborhoz és fedezd fel velünk a paintballozás örömeit!

Mennyibe kerül egy ilyen ?

lézerharc

 

 • Lőszer: 0 Ft/db
 • Adrenalin bomba: 0 Ft
 • Segítőkész kiszolgálás: 0 Ft

Hívj minket, írj e-mailt vagy pedig görgess le és foglalj pályát már most!

+36-30/392-2317

info@maximpaintball.hu

+36-30/392-2317

info@maximpaintball.hu

GY.I.K.

 • Fájni fog?
  Egy határozott nem a válasz! Ártalmatlan infrasugarakkal működnek, a találatot érzékelő szenzorok jelzik. 

 • Rossz idő várható, hogy tudunk így játszani?
  Amennyiben nem esik az eső vagy a hó, a játék megoldható. Azonban akiket zavar a rossz idő, ajánlani tudjuk bajai pályánkat, ahol fedett pálya található.

 • Hol van ez pontosan?
  A térkép segítségével könnyedén oda lehet találni, valamint időpont egyeztetésnél elmondjuk, hogy hogyan lehet eljutni a pályához.

Kapcsolódó galéria

 

Pályafoglalás