Lézerharc

Kortól, helyszíntől függetlenül, baráti és munkahelyi csapatoknak, családoknak fantasztikus élményt nyújt a lézerharc. Születésnapi bulik, legénybúcsúk, csapatépítő programok, családi napok izgalmas, aktív és egyedi programeleme lehet. Számos kiépített szabadtéri és fedett pályával rendelkezünk, továbbá kitelepülést is vállalunk az ország bármely pontjára. 6-99 éves korig élvezhetik a játékosok a lézerharcot különféle környezetben.

lézerharc

A lézerharc vagy más néven Lasertag egy új csapatjáték, amely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői készségeket, a csapatmunkát – mindezt jó levegőn, élmény dús környezetben.
Ötvözi a paintball, az airsoft és a beltéri lézer játékok előnyeit. A lézerharc lehet akár szabadtéri, akár beltéri játék: erdőben, barlangban, parkban, laktanyában, nyílt terepen; elhagyott házakban, szállodák, panziók kertjeiben; sőt akár egy hétköznapi irodaházban is.

Nincs festék, nincs lőszer, nincs fájdalom!

A lézerpuska nem lő ki semmiféle lőszert, teljesen biztonságos, nincs fájdalom, és nem szennyezi a környezetet, így bárhol játszható.

Találatkor nincs fájdalom, nem áll fenn a sebesülés veszélye. Nem kell védőruházatot, maszkot viselni. A játék sokkal kényelmesebbé válik. Nincs szükség nagy overálokra, hölgyeknek szivacsos védőpajzsra, sem pedig egész arcot befedő, állandóan párásodó maszkokra.

A lézerharc további előnye, hogy számos izgalmas helyszín bevonható a játékba.

lézerharc

Mivel nem áll fenn a sérülés veszélye, a lézerharc elérhető fiatalabbak és gyerekek számára is, hogy a szabadban mozogva töltsék szabadidejüket, miközben a jó hangulat révén szoros barátságok, kapcsolatok is szövődnek.

A lézerfegyverek működése

A lézerpuska infravörös fénnyel kommunikál a többi játékoson elhelyezett szenzorral. Bár lézerpuska a neve, de a puskák valójában infravörös fényt bocsátanak ki. Az infravörös fény teljesen veszélytelen, éppúgy mint a TV távirányítója.
Az infravörös fény nem esik a látható fénytartományba, ezért a lövéssel egyidejűleg egy LED felvillanása imitálja a torkolattüzet.

A modern technikának köszönhetően, az egykor csak sötét pincékben használható lézeres játékpuskák már a szabadban, napfénynél is megbízhatóan működnek. Az ellenfelet akár 150 m-ről is eltalálhatod! Ez persze jóval kifinomultabb álcázást és rejtőzködést igényel a játékosok részéről. A lövéseket sem laza tereptárgyak (pl.: bokrok) nem térítik el.

lasertag szekszárd

A paintball-al és az airsofttal ellentétben a lézerharc játék során a találatokról nem alakulhat ki vita, mivel találatkor a puskába beépített elektronika automatikusan és azonnal levesz egy “életet”, amit hanghatás és az “áldozat” felvillanó szenzorai is jeleznek.

Ha elfogytak az életek, a puska blokkol. Újraindítani csak egy speciális műszerrel lehet, amely a játékvezetőnél van. Így a jókedvű játék, jókedvű játék marad, győzni az a csapat fog, amelyik képes együtt csapatban dolgozni, és ügyes stratégiát választ az ellenfél csapat legyőzésére.

Ha felkeltette az érdeklődésed, gyere és próbáld ki családoddal, barátokkal, kollégákkal!

Szólj hozzá!