Lézerharc játékmester napja

Előkészületek

lézerharc

Mint a többi szolgáltatásunknál, itt is beosztásból tájékozódunk, melyet a beérkezett telefonos, illetve e-mailes foglalásokból teszünk össze.  A beosztást  minimum 2-3 nappal a játékot megelőzően tudjuk, így viszonylag  sok időnk van a felkészülésre. 
A játékot megelőzően csapatainkkal felvesszük a kapcsolatot, érdeklődünk a létszámbeli változásokról. Ezt követően a csapatoktól kapott információk alapján a megfelelő mennyiségű lézerharcot töltőre tesszük, ha esetleg másik kolléga még nem előzött meg minket.

Ezt követően a játék napján a lézerharcot levesszük a töltőről, bepakoljuk őket. Az irodából fogjuk a szokásos dokumentumokat, lézerharc távirányítót, majd célba vesszük a pályát!

Maga a játék

Egy gyors terepszemle az érkezést követően, hogy minden rendben van e a pályával, majd kezdetét veszi a kipakolás. A fegyvereket és a fejpántokat/sisakokat összepárosítjuk a rajtuk található számok alapján, majd az esztétikus elrendezésről képet küldünk a területi vezetőnknek.

csapatkép

Mindezek után megérkezik a csapat, aláírják a dokumentumokat. Tartunk nekik egy rövid eligazítást a fegyverek használatáról, illetve a játékmódokról.  Ha ez megtörtént, akkor körbejárjuk a pályát a játékosokkal, megmutatjuk nekik a terepet, melyen harcolni fognak. Készítünk róluk egy csapatképet, melyet továbbítunk asszisztensüknek, aki a lehető legrövidebb idő alatt kiteszi az adott város facebook oldalára, majd kezdődhet is a harc.

A játék alatt sem hagyjuk magára a csapatot, folyamatosan velük vagyunk, segítünk, amiben tudunk.

Ha véget ért a játék, a csapatoknak szórólapot adunk, amikkel a további játékok során kedvezményt tudnak igénybe venni, ha bemutatják azt. Ezt követően pedig a piszkos anyagiak következnek, melyet egy nyugta, vagy igény szerint számla átadása követ.Ha ez megtörtént a csapat boldogan távozik, mi pedig összepakolunk. Kikapcsoljuk a lézerharcot, majd az autóba tesszük őket.

Most pedig új célul a telephelyet tűzzük ki magunk elé!

Utómunkák

utómunka

A telephelyre érkezéskor kipakoljuk az autót, a lézerharcokat feltesszük töltőre, hogy a holnapi nap folyamán is tudjuk mi vagy kollegánk használni, ne kelljen ezért este bejönnie.  Mert ugye egy csapat vagyunk.  Ezt követi az autó kitakarítása, mely azt takarja, hogy az utasterét, illetve a rakterét kisöpörjük, illetve a szemetet kiszedjük belőle.

Ha ezzel is végeztünk, akkor az irodában elvégezzük a papírmunkát, felakasztjuk a kulcsot és mehetünk haza.

Szólj hozzá!