Fontos tudni

Gyakran feltett kérdések

Hogyan zajlik a pályafoglalás?

Telefonon, Facebookon, e-mail-ben, itt az oldalon. A felsoroltak közül bármelyiken elérhetsz minket és foglalhatsz pályát.

Mit kell pontosan tudni már a foglaláskor?

Időpontot és létszámot. Ezek a legfontosabb információk, amikor pályát szeretnél foglalni. Ezenfelül elszoktunk kérni egy telefonszámot, amin elérhető vagy, ugyanis a játék előtti napon telefonon pontosítunk mindent a foglalással kapcsolatban.

Mit érdemes hozni a játékra?

Kesztyűt, vastagtalpú cipőt és egy kapucnis felsőt, amit szintén nem sajnálsz.

Szemüveges vagyok, játszhatok?

Természetesen igen, a maszk alá fel lehet húzni.

Mennyi a minimum létszám?

Mi azon kevés paintball pályák közé tartozunk, ahova akár 8 fővel is eljöhetsz.

Rossz idő várható, tudok játszani?

Jelenleg 4 helyszínen van fedett pályánk, ahol télen-nyáron is kényelmesen lehet játszani.

Házirend:

  • Alulírott kijelentem, hogy az Aladics Dániel e.v. (6528, Bátmonostor Mátyás király utca 14., adószám: 66959379-1-23) és a Maxim Magyarország Egyesület (6528, Bátmonostor, Mátyás király utca 14., adószám: 18749456-2-03) által közösen üzemeltetett paintball-, airsoft-, lasertag-, buborékfoci és élőcsocsópályát, és az általa rendelkezésemre bocsátott felszereléseket rendeltetésszerűen használom.
  • Kijelentem, hogy a felszerelés és a pálya rendeltetésszerű használatáról oktatásra kerültem, kötelezettséget vállalok a szabályok maradéktalan betartására.
  • Kötelezettséget vállalok arra, hogy használat után az eszközöket visszaszolgáltatom az üzemeltető vagy annak képviselője részére. A felszerelések fent meghatározott értékét elfogadom, maximális odafigyeléssel vigyázok azokra, megóvom állagukat, a felszerelésben keletkezett, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat megtérítem.
  • Kijelentem, hogy a paintballpálya használatának veszélyével és a kockázataival tisztában vagyok, azt a saját felelősségemre vállalom. Tudomásul veszem, hogy az akadálypálya használata veszélyes szabadidő elfoglaltság, melyet azon személyek folytathatnak, akiknek fizikai és szellemi képességei lehetővé teszik, hogy az üzemeltető vagy képviselője által meghatározott biztonsági követelményeknek megfelelően használják a pályát.
  • Kijelentem, hogy a követelményeknek megfelelek, a pályákat az üzemeltető vagy képviselője által bemutatott módon használom.
  • Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy sem gyógyszer, drog, alkohol és semmilyen tudatmódosító szer hatása alatt nem állok, tudomásul veszem, hogy az ilyen befolyásoltság alatt a pálya használata szigorúan tilos.
  • Kijelentem, hogy amennyiben nem rendeltetésszerűen és előírás szerint használom a felszerelést valamint a pályát és ezáltal okozok magamban vagy harmadik félben sérülést vagy egyéb kárt, úgy a felelősség engem terhel, az üzemeltető nem vonható felelősségre.
  • Kijelentem, hogy a harmadik személy által ily módon nekem okozott kárért sem terjesztek elő semmilyen jogcímen az üzemeltető felé kártérítési igényt, tudomásul veszem, hogy az ilyen esetekért az üzemeltető a felelősségét kizárja.
  • 14 éves kor alatt a felügyeletre jogosult személy írásbeli hozzájárulásával válik hitelessé jelen nyilatkozat.
  • Tudomásul veszem, hogy az esetlegesen az üzemeltető által készített kép és hanganyagot az üzemeltető ingyen felhasználhatja marketing célokra, ehhez hozzájárulok.
icon

Pályafoglalás

icon

Pályafoglalás